...

...

Anotace: ...

Těžko se mi ráno vstává
pozdě večer uléhám.
S pocitem nevolnosti nemám sílu bojovat.
Slzy už jsem vyplakala,
duše navždy umlkla.
Věřila a doufala jsem v Tebe,
v lepšího člověka.
Láska mi oči zaslepila,
touha mě vábila pořád blíž,
na okamžik jsme lásko,
byli jedno tělo,jedna duše,
ale ten okamžik odnesl loňský sníh.
Autor Lucaaa666, 16.12.2008
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Paulín, zlomený a nanicovatý -__-
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí