Asi náhoda...

Asi náhoda...

Anotace: malá...

jako mávnutí motýlích křídel,
pohlazení po tváři,
cítila dotek na šíji,
pak sladkou vůni unikající krve...
síla okamžiku strhla její nitro,
nemoha mluvit,
nemoha se smát,
cítila jen lepkavou tíhu...
krutou, jakoby zaobalenou a černou,
a přesto známou,
ale v dáli zakletou,
noc, jež přichází kdykoli a kdekoli...
Autor jarkaj, 21.09.2005
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle vypadá jako láska! Bohužel s upírem!

22.09.2005 18:44:00 | Krtica

původně to měla být báseň o lásce --
a vzniklo tohle...

21.09.2005 19:04:00 | jarkaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí