PROSÍM, NE ! ! !

PROSÍM, NE ! ! !

Anotace: (16.12.2008) Jindrovi, který si tohle stejně asi nepřečte...:-( škoda...škoda Díry...bude se mi stýskat...Proč to muselo dopadnout takhle? Kdybych měla prachy, tak si snad Díru i koupim...:-( Kdybych mohla mít vánoční přání: Ať RH zůstane otevřena navždy!

Již po dobu strašně dlouhou
Rádi do Rock Hole chodíme
Nechceme mít vzpomínku pouhou
Mnoho nocí probdíme...

Temná, krásná místnost
Plná kamarádů jen
Zbyde nám jen Tesknost
pouhopouhý Sen...

Nechcem, aby to jen takhle skončilo
Vždyť byl to kus našeho života
Teď v srdcích našich se setmělo
Když donesla se nám ta věta...

!Bude se zavírat!

Náš život ochuzen teď bude
O místo k setkávání
Opravdu to nijak už nepůjde?
Vážně zbytí není?

Proč Svět je tak nespravedlivej?
Když má člověk něco rád
Vždycky se TO změní!!!
Autor B.a.r.b.a.r, 16.12.2008
Přečteno 248x
Tipy 7
Poslední tipující: kucky, Helena Buchtová, JR, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí