Chci žít!

Chci žít!

Anotace: Život není jen žití...

Chci žít plný mladosti,
chci cítit vítr ve tváři,
vzduch jak šeptá slova,
vůni květů, co se slunci natáčí,
chci žít chvíli znova.
Vidět dívku ve svých snech
a sen proměnit v žití.

Nechci žít pln starosti,
Nechci být sám ve stáří,
říkat stejná slova,
vzpomínky, co mě rozpláčí,
a umírat vždy znova.
A zbavit se smutků těch,
co nedají mi bytí.

Chci dát kousek radosti,
chci usměv,co tě rozzáří,
říci ti ta slova,
co doženou tě ke pláči
a vrátí mi tě znova.
Vrátí se mi láska všech,
každičkého z lidí.

Chci žít !
Autor BP, 16.12.2008
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí