šílená písnička..

šílená písnička..

Anotace: napadla človíčka...

cítila plameny - dušička malá,
viděla rudými - očkami svými,
seděla pod nimi - dole se kochala,
viděla modříny - stále tam zůstala,
nechodí pryč...jen je stále menší,
uvidíš ji...když se zahledíš,
nevidí ji...lidi co neznají,
lásku a život a dar.....
nevzdala lásku - stále ji cítí,
už zase vidí - už zase svítí,
dušička zemdlená - cpe se jak zjednaná,
nahoru dál - tam mezi lidi,
zůstane s námi...ať ji všichni vidí,
neschová se...nikam do pekla,
svoje je a bude...no tak lidi civí,
na vzdor a chudobu a krásu...
Autor jarkaj, 21.09.2005
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslouchej, to bude nějaká velice vzdorovitá dušička! Jde si za svým...

22.09.2005 18:46:00 | Krtica

Hezká to písnička básnička...

22.09.2005 15:30:00 | BlackTangerine

...=))

21.09.2005 20:12:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí