Zahleděni do sebe....

Zahleděni do sebe....

Anotace: Miluj a budeš milován, leda v pohádkách, tati.... Musíš chtít a dokážeš všechno, copak chci málo, mami?

Zahleděni do sebe...
nevšímáme si bolesti kolem nás....
Zbyla jen rozervaná srdce, prosící....
co bojí se milovat.....

Milovat a zabíjet....
poselství....
Dnešní doby....
co jen bude zítra?

Zoufale čekáme....
na zázrak....
Polykáme slzy...a...
bojíme se přiznat....

Jak moc bolí CHTÍT...
a jak jen je těžké to DOKÁZAT...
Zbyly jen kecy....
o lásce, věrnosti a dalších hloupostech...

Které na životě tolik milujeme...
a bolí....
Ach jak jen bolí...
se jich vzdát...

"PojĎ ukážu ti strach v hrstce prachu"
věřím, že ukážeš....
A možná proto mám ten nekonečný...
strach....

Z tebe...
a naší minulosti....
To pouto přátelství...
přetrhává mi vazy...

Miluji a nenávidím...
zapomínám, ale neodpouštím....
Chci, ale bojím se....
Žiju a pokaždé umírám v tvých očích...
Autor whiolet, 17.12.2008
Přečteno 417x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Bíša, WAYWARD, enigman, Lota, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

a stále to nevidí...

13.01.2009 12:59:00 | whiolet

...člověk asi nebude jiný...stále mu něco chybí :-)

17.12.2008 14:27:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí