Pojďme spasit svět

Pojďme spasit svět

Anotace: ***

Rozsvěcím, zhasínám a taky blikám.
Oživlá neonová reklama – na sny.
Zapomínám – dost často – na všechny ty věci, které vlastně chci.
Sama v poušti dávám liškám dobrou noc.
Dokola, dokola, dokola na planetě zázraků.

Věci jsou fajn a mají tak být.
Žijeme spolu na hromádce drahého kamení.
Pak šlapeme si po štěstí, na ničem jiném nezáleží.

Zavážeš oči posledním vločkám sněhu a tváříš se nevinně.
Dej už mi pokoj se všemi těmi nástrahami.
Kličkuješ.
Utíkáš.
Nevíš.
Tápeš v mně, v sobě.
Tápeš v nás.

Tak dovol mi jen otevřít víčka.
Chci vědět, co vše jsi napáchal.

Nic a pak taky temno.
Chtěla bych křičet lidem do snů, jak moc zkaženi jsou.
Nejde to...
Na to se ve všech poznávám až příliš.
Autor Dennniska:o), 17.12.2008
Přečteno 276x
Tipy 9
Poslední tipující: kikis, jedam, Myrja, enigman, Maro Deives, STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí