Jednou bych chtěl být kamarádem Tvého přítele

Jednou bych chtěl být kamarádem Tvého přítele

Anotace: ...

Jednou bych chtěl být kamarádem Tvého přítele.
To abych věděl
jaký být,
kdy tvářit se hrdě a kdy nesměle.
Abych Tě i já mohl mít.

Tvá záda
Tvá hebká jemná kůže
co hladí
a dráždí všechny muže.

Tvé vlasy
láká mě to hedvábí.
Chci je! Tedy asi
jen proč přítele už nevábí?

Tvá brada
konkávně oblá, upřímně špičatá
mám rád, máš ráda
slova štiplavě nahatá

Tvá přání,
co jiným by byla rozkazem.
Podle něj volnosti brání
a jsou Vašeho vztahu šibeničním provazem.

Proč!?
Proč tolik lpíš
na ukončeném vztahu?
Být Ti o kousek blíž
celý svůj svět dal bych za odvahu...
Autor Mallerick, 17.12.2008
Přečteno 457x
Tipy 6
Poslední tipující: Sana.sorrow, Holis, Teny, Agniezka, shakespeares
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu, můžu jen souhlasit..krásné

18.12.2008 13:38:00 | Agniezka

skvěle ztvárněno...moc pěkná

17.12.2008 19:02:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí