Bez lásky

Bez lásky

Anotace: °°°°

Vaše náruč příjemně hřála
i bez lásky...
Manon světice,
zoufalá,
trhaná na kousky
Tou hříšnou

Každá vzpomínka na včerejší noc
na kradmý dotek,
uspěchaný polibek,
mě svírá žaludek
snad vzdálenou rozkoší

Tak vězte
Drahý pane,
v černé košili...

Zabíjíte ve mně poslední něhu...
Už nedočkám se pomoci...
I když nevěřím ani jedné z lichotek
šeptaných do noci...

Chci podlehnout?

Bez lásky...?
Autor Manon.H, 17.12.2008
Přečteno 242x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, NikitaNikaT., WAYWARD, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mne celkem myšlenkové a působivé dílko...

19.12.2008 09:17:00 | NikitaNikaT.

...dobrý ;-)

17.12.2008 15:35:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí