PrOč??

PrOč??

Anotace: PrOč...

Každou chvíli,ať je ráno,nebo noc,
toužím,sním a přemýšlím.
Chtěla bych splnit sny své moc,
ale jak,to netuším.

Romantická,hodná,nesmělá,
s láskou pro kohosi.
Stydlivá,věrná,veselá,
s čekáním na cosi.

Lásku jsem nezažila,
a přesto ve snech ji stále mám.
Když blízko již byla,
vždy nechala jsem ho,
aby byl sám.

Proč,ptám se proč?
Čeho se bojím?
Proč,ptám se proč?
Když o ni tolik stojím?
Autor Zlaatuskaa, 17.12.2008
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí