Chmýří naděje

Chmýří naděje

Anotace: :)

Každá radost se rodí z bolesti
chytni si chmýří pro štěstí
a hlídej si ho pro budoucnost
neříkej, že je to hloupost.

Chmýří je jak naděje
co se časem poděje
a ty zůstaneš tu zbitý
bez důvěry v žití.

Proto hýčkej naději
dříve než-li později
víra sílu povzbudí
a tvou duši probudí.
Autor Ďábel sám, 17.12.2008
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, isisleo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každá radost se rodí z bolesti
chytni si chmýří pro štěstí...

tohle nejvíc :o)

17.12.2008 19:34:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí