Krátká

Krátká

Anotace: Tak jako všechno kolem.

Umírá po kapkách naděje,
písmena dob.
Mizejí sněhové závěje,
přibylo vod.

Utichá láska,utichá,
to spadne slz!
Nejsi-li,bude zas jiná,
kdos zvedne prst.

Ztracená pověst nevěstí
dobrého nic.
Nachází další neřesti
slovíčko víc.

Z kamene zlata se narodí
vysavač drob.
Uniká kulka,pět marodí,
přibude hrob.
Autor Zdenek, 17.12.2008
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Rolnička, Tacca, Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekla bych, že báseň je svým způsobem originální, zajímavá.

19.12.2008 10:45:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí