Když srdce tančí

Když srdce tančí

Anotace: ...

*

Hned pomyslím na romanci,
když mě večer vyzveš k tanci,
zatočí se se mnou svět,

přeji si to léta celá
– potají bych s tebou chtěla
v tvé náruči uletět.

Teď již slzu neuroním,
v loutně lásky struny zvoní
harmonií vřících těl,

vášeň svou už nezachytím,
polibky tvé na rtech cítím,
když se dotknem našich čel.

Na okamžik, na pár chvil
se snad rozum zastavil
a hlava jančí,
když srdce tančí.

*

*
Autor Jaromila, 17.12.2008
Přečteno 331x
Tipy 16
Poslední tipující: Kapka, Holis, NikitaNikaT., Jin, jita.1965, Myrja, Psavec, Bíša, labuť, enigman, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jaruš, tahle básenka má svkělý obsah...

19.12.2008 10:46:00 | NikitaNikaT.

Když srdce tančí, hned je líp, máš ode mne ST tip!

17.12.2008 23:08:00 | jita.1965

Hezký taneček.

17.12.2008 22:24:00 | Psavec

Něžně roztančená :o)

17.12.2008 21:06:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí