Pro Eldhara... :-)

Pro Eldhara... :-)

Anotace: (17.12.2008) předvánoční dárek pro Eldhara :-), doufám, že se bude líbit...:-)

Bude tomu skoro rok,
co jsme spolu chodit začali,
byl to tehdy dobrý krok,
my náramně jsme si to užili.

Bude to už skoro roku půl,
kdy rozešli jsme se na tom místě,
říkala jsem tehdy, "žes byl vůl"
a nechtěla už jsem Tě vidět, jistě.

Tehdy Ty jsi zlomil srdce mé,
já jsem za to teď však ráda,
povězme si to teď upřímně,
našla jsem v tobě kamaráda.

Ač to zní maličko zvráceně,
nyní "děkuji" Ti za ten rozchod,
můj život žiju teď obráceně,
dávám si pozor na každý Schod.

Přeju Ti do života štěstí mnoho,
lásky a všeho dostatek.
Nikdy nebudu litovat toho Všeho,
minulost, každý Tvůj dotek.
Autor B.a.r.b.a.r, 17.12.2008
Přečteno 231x
Tipy 7
Poslední tipující: Jasmin de Paris, kucky, Albertinka, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí