...

...

Anotace: šest a šest je dvanáct

pomalu v hlavě zní
blues čtvrtého města
za saxofonistou
piáno, basa, činely

krok za krokem
řeka je hustá
sladká
modrá, tichá poušť

klikity klap
jedenáctá odbila
čekáme
slyšel bys trávu růst

zatím se stane věcí
ah vem to čert
stanou se všecky
klapity bim

shrábni síly
je jich ještě dost
a za pět dvanáct
bylo už dávno

loudavé sladké blues
i bez uší
pomalu v hlavě zní
a nedoznívá
Autor Monterey, 17.12.2008
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...beru ST

19.12.2008 02:04:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí