Cesta osudu

Cesta osudu

Anotace: ...

*

Osudem daná k zamyšlení
až k tobě přivedla mě cesta,
čas výsměchem své zuby cení,
nechci být předposlední ze sta;

jak magnet přitahuješ ženy,
z tvých očí bodají mě meče,
ústa jak meloun rozkrojený,
jen slíznout šťávu, co z něj teče;

z té nebezpečné kombinace
mě málem berou křeče
a bez ohledu na ovace
čekám tu na svůj osud vkleče.

*

*
Autor Jaromila, 17.12.2008
Přečteno 287x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Myrja, Bíša, 6thSun, Jin, Kubino 2, jedam, jita.1965, enigman, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klečet před osudem... hmm, to mne opravdu zabolelo tatoc myšlenka...

19.12.2008 10:51:00 | NikitaNikaT.

Nekleč před osudem... jdi s hlavou vztyčenou a hrdě...

17.12.2008 22:47:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí