Chci být

Chci být

Anotace: ...tu jen pro tebe...

Venku se sice prohání mraky,
ve mě však slunce naděje,
Ty jsi má naděje taky!
Jsi ta, co srdíčko vždy zahřeje.

Kdykoliv tá slza padne,
chci být ten, kdo ji usuší,
ve cvíli, kdy růže vadne,
přijdu s radostí a láskou,
co tvou mysli potěší.

Vždy tu budu jen a jen pro tebe,
chvílí štěstí a bezpečí,
a až slunce vtoupí opět na nebe,
mé srdce jen pro tebe potluče,
jen tobě náleží
Autor Axis, 18.12.2008
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí