Neštovice

Neštovice

Anotace: ...pro dcerku mé kamarádky,ať jí není smutno

Tak všechno zas je trochu jinak,
než by mělo být,
na Vánoce místo sněhu,
pupínky teď budeš mít.

Dostala si neštovice,
všude teď máš pupínky,
bílá jsi jen od krému,
je mi líto maminky.

Co se chudák nalítala,
vždyť má dítka tři,
nejstarší se osypala,
má divoké sny.

Avšak,milá Kačenko,
teď nemusíš do školy,
užíváš si pěkně doma,
nemusíš psát úkoly.

Přeji brzké uzdravení,
ať pupínky zmizí,
už tu budou Vánoce,
a pohádky v televizi.

Budeš zobat cukroví,
a počkáš si na dárky,
prodlužíš si prázdniny,
navlékneš si korálky.

My na tebe vzpomínáme,
ať si brzy v pořádku,
místo krému,ať máš brzy,
sněhu jako pohádku.
Autor sondulacek, 18.12.2008
Přečteno 282x
Tipy 8
Poslední tipující: BARBYE, hezule, Holis, NikitaNikaT., Bíša, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teto moc ti děkuji za krásnou básničku hned je pupínků mín

18.12.2008 17:29:00 | reliq

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí