Vánoční sprint

Vánoční sprint

Anotace: :)

Po sněhu není ani památky
zas bude bahno na svátky
lesy nám postříbřil smog
z vánočních svátků jsem cvok.

Všude davy lidí
co po obchodech slídí
a tlačí tělo na tělo
ach Vánoční příšero.

Zas se budem přejídat
salát s kaprem pojídat
obžerství jak zákon káže
nestačí mi na to gáže.

A tak zase budu v dluhu
nejde mi to vůbec k duhu
konec roku je jak sprint
když Metallica hraje prim.

A tak sedím v hluku vřavy
na rtu mám už dva opary
stres a děs mě neroztaví
jdu se schladit do Vltavy.
Autor Ďábel sám, 18.12.2008
Přečteno 298x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, isisleo, Myrja, Bíša, Mbonita, sondulacek, Flamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za Metallicu tip a hlavně .... klid :o)

18.12.2008 22:38:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí