Ve stopě.

Ve stopě.

Anotace: Moc nevěřím,že ji kdo pochopí.

Ve stopě s větrem dešti,
s otázkou odkud kam,
vymáhám chvilce dnešní,
vymáhám osud ran.

Krev povlak beton holý,
kanál zdá poraněn
se,hltem o příval vody,
co táhl led kamen.

Otázkou dále stejnou,
proč je co nevzbudí.
Proč dále stejnou měrou
led kámen nestudí.

Ve stopě prachu bídy,
leskem žár nezdolá.
Do srdce chladné slídy,
nikdo nik nevolá.

A proto s větrem dešti,
necítím stud i žár,
tak jak ten kámen dnešní,
tak jak led z vody cár.
Autor Zdenek, 18.12.2008
Přečteno 243x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Quigleika, labuť, Psavec, Květka Š., Myrja, WAYWARD, Mbonita, kouzelníček
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...přečetl jsem několikrát,má své kouzlo,líbí

18.12.2008 22:11:00 | WAYWARD

v textu jsem si opravdu jak říkám pochodila..

18.12.2008 20:52:00 | Mbonita

Teda, jsi čím dál lepší…:o)

18.12.2008 19:20:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí