Myšlenky mi plují kdesi....

Myšlenky mi plují kdesi....

Anotace: ..no..co..no..

Myšlenky mi plují kdesi,
Ptám se
Štěstí,
Kde jsi ?

Potřebuji tě,
Už nemám sil,
Ztratila jsem motivaci,
cíl.

Ztrácím se na moři širém,
Už ani omylem,
Nedohlédnu pevniny,
Už ani zázrakem,
Nepoznám tváře
Rodiny.
Autor Štířice, 18.12.2008
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Rolnička, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí