Totální blábol :-)

Totální blábol :-)

Anotace: (18.12.2008) ...tok myšlenek, totální blábol, pro mě má ale trošku hlubší smysl, možná částečně pochopí někteří zasvěcení :-D

Klobouk dolů,
prsty po kytaře víří...
My býti spolu?
Vědí jen netopýři...

Kamarádi, cukrlátka sladká,
odevzdat při vstupu do srdce...
Slova všech - poněkud vratká,
už sou tady Vánoce...

Od srdce klíč, do duše bol,
zhouba pro buňky mozkové...
Pavouci létají vesele kol,
noty chytají rackové...

Absťák objevil do mě si cestičku,
kudy jen ubírá se mysl má...
Chtělo by to alespoň chviličku,
nechci čekat až do ledna...

Kopr roste do nesmírné výše,
na vrchol dosáhnout nemohu...
Zatáhneš-li mě do své chýše,
nevím, jestli si pomohu...

Losos pyšně na talíři se vzdouvá,
ty však přebíjíš ho na plné čáře...
Měsíc si nyní boty své zouvá,
cožpak ty nevidíš, že líbíš se Báře?

Prosím, Věrný Neznámý...
Autor B.a.r.b.a.r, 18.12.2008
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: JR, kucky, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Totální blábol je jen ten titulek ! :)

19.12.2008 21:47:00 | JR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí