Představ si..

Představ si..

Anotace: Imagine - o naivitě v představách..

Sbírka: Samota

Představ si to ticho v lese kdyby
vítr přestal foukat.
Představ si jak voda skálu nese a
a my se budem koukat.
Představ si strach a hrůzu
jak jsou Spolu v koutě skrytí.
Představ si tu sílu lidu,která je tam drtí.

Představ si všechny lidi dohromady,
Že už nejsou žádný bitvy,žádnej spěch a žádný zrady.
Představ si ke každýmu člověku dalšího
nebyla by žárlivost ani nic jinýho.
Představ si to nejhezčí co můžeš
I když tim třebas nikomu nepomůžeš.

Představ si vodopád jak padá do mechu.
Ke komu přijdeš tam najdeš útěchu.
Představ si svět plnej lásky a klidu.
Každej by byl chudej a přitom neznal bídu.

Představ si co by bylo pěkné.
Představ si co by se ti líbilo.
Představ si,že by žádný by nebylo.
Tak to by se asi všem líbilo.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 22.09.2005
Přečteno 476x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Dobrý, moc dobrý, móóóóóc dobrý.

21.10.2005 15:45:00 | Daniel S.

...mně by se to moc líbilo, tyhle představy!

22.09.2005 10:45:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí