Co se stalo/va/ne

Co se stalo/va/ne

Anotace: Proste tak...aby vam to bylo jasny....trochu hiphopovy

Co se stalo, stává a stane,
nedá se nic dělat je to naplánované,
můžeš se pokusit změnit realitu
ale beztak to skončí v tom samým shitu,
když se narodíš
dostaneš svůj osud
a je na tobě jak s ním naložíš
ale posuď
zda-li je lepší život prožívat,
nebo z jeho boje pořád někam utíkat,
jestli má to cenu se za něco rvát
nebo coti život přinese se v koutě tiše bát.
bohužel je to tak musíš umět hrát
tenhle krupiér se nikdy nebude ptát,
vzít nebo nechat tak to chodí
to že ses narodil = karty jsou rozdaný.
musis s nima hrat jak nejlip to jde,
vsechny prekazky zivota, nakopat do prdele.
jinka skoncis, jako ubohej trotl,
kterej mozna drzi trumfy a nikdy je nevynesl.
prohrajes,
vsichni te oberou,
sam zustanes
a neodejdes s noblesou.
budes se pachtit, od dveri ke dverim,
a kazdyho prosit at ti dlasi sanci daji.
Autor CubbaLibbre, 18.12.2008
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí