PORADNICE

PORADNICE

Anotace: ...chodím tam často a rád :-)

*

V poradně neřádně
ve frontě stojím
Poradně pro staré
pořád jen kouřím

Všude jen židličky
stojánky na svíčky
Věšák na klobouky
zavřené kliky

Vylezla sestřička
taková maličká
Vrásněná tvářička
vysmátá lištička

No prostě babička

Tak pojďte pane
tady ti čekají
To by ses načekal
Řada pořád stojí

Dobrý den Poradko
doktoří koťátko
Pěkná jsi…zdravím
Co s tím mým stářím
*
Rozzářila oči své
Usmála ústa svá
Zhladila vrásky své
Byla tak čistá…svá
*
Rady ti netřeba
synku…můj
Jen zdraví…cink
víc…cink
nepotřebuješ…cink
cinkcinkcink

Pěkně jsme řádili

Ráno vařila
sestřička grog

Po dvacáté

Ráda

Jen fronta se zvětšila

*
Autor WAYWARD, 19.12.2008
Přečteno 305x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, NikitaNikaT., Bíša, Ještě dítě, střelkyně1, s.e.n, JR, snupicek, Zasr. romantik, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...v takové poradně ,bych byly ráda třeba tou sestřičkou.

20.12.2008 13:02:00 | střelkyně1

Snad jenom pro tebe je tato poradna-nepustíš ostatní,ať si též užijí?

19.12.2008 23:43:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí