Dlouhé tahy žiletkou

Dlouhé tahy žiletkou

Anotace: strach ze sebe sama

Dlouhé tahy žiletkou

Seděla na zemi
A na zápěstí bílém
Krůpěje krve ji naskočily

Seděla schoulena
A v těle zjihlém
Vzpomínky zlé
Vše krásné utopily

Bez slov a posunku
Osud si malovala
Tak tiše seděla
Se slzou na líci

Života neměla
A oči jiskřící
Dávno ji zhasly

Duše si letěla
Vzduchem a mávala
Duše si letěla
Na tělo nedala

Chtěla tam
Kde duše musí
Když člověk tělo zabije

Chtěla tam
Kde se to sluší
Když za smrt tvou
starch vinný je
Autor ivanka777, 19.12.2008
Přečteno 305x
Tipy 12
Poslední tipující: Simísek, Holis, Psavec, Petbab, Isobel, Alasea, enigman, STIMPRE, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc smuténková.

19.12.2008 19:12:00 | Psavec

Foukám na tu bolístku...ST

19.12.2008 15:04:00 | Isobel

Smutná...

19.12.2008 13:29:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí