Poslední procitnutí

Poslední procitnutí

Anotace: svět už je takový...

neexistuje fantasie, která by byla schopná přiblížit se skutečnosti
neexistuje sen, který by byl schopen přiblížit se bdění

posedlost v náruči zapomnění proměnila se v chladný kámen
bez touhy k jedinému kroku
bez ambice k jedinému upřímnému přání

plot bez rukou a bez očí
plot z bezduchých těl
pne se podél schodiště

"...dítě moje spi, dítě moje jen tma je pod víčky..."
dí osmioké sudičky a sítě stahují se kolem jak stříbroprstý závoj
hluboko pod zemí si poslední procitnutí
v bezvědomí ustlalo ve tvých vlasech...
Autor Lisa.Ginmi, 19.12.2008
Přečteno 314x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Dračičák, LisSe, WhiteSkull, Bíša, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jinak to nejde, ST.

23.02.2013 13:28:36 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí