Samota

Samota

Anotace: samotaaa

Sedím a přebírám fotky,
přebírám milostná psaníčka,
mám jich od tebe stovky,
Co jsi mi psal od srdíčko.
Sedím a vzpomínám,
snad rozchod všechno zkazilSedím sama v pokoji,
samotu a úzkost cítím,
tys zničil duší mojí,
nevím,
ale pořád na tebe myslím
Autor Zlaatuskaa, 19.12.2008
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková hodně smutná a upřímná. Ale zase bude líp, uvidíš.

10.02.2009 15:04:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí