Šaša som sa opital

Šaša som sa opital

Anotace: Slovenskej pokus... tak to dopada když jedu sama autobusem..xD .. už k tomu je i hudba :)

Žit tak moc sam
v same čierne špině
ked už vieš o tom
čo je byt na mizině

Tak pod sa o tom rozpravat
rady si len dat
Tak se nevymlouvej
nemaš se čeho bat!

Když sa stane- synek,
niečo čo ta zamrazi
niečo čo si nechcal
niečo čo ta porazi
Nenech zlomit svoju tvar
najdi štěsti kousky.. par..

Pozieraš sa ven a vidiš jenom splin
a volaš sa voláš.. niekto ti nerozumie..
a ked máš oči umazany nie od vody z rybnika
tak zamysli sa
zamysli sa
zda niečo ti neunika!

Šašo ty šašo
Velkym musiš byt
Šašo ty šašo
Nenech sa porazit
Šašo ty šašo
Ty na to máš
Šašo ty šašo
Tak čo s tym uděláš?

Hej?

Čo s tym uděláš?

Život neni hloupy
je to naša hra
tak zvedni hlavu od oblak
zkús sa s tim poprat
Dyt stači nadej miť
šanci polapiť
prostě si len tak žiť!!

Rozumieš??

Šašo ty šašo
Stači viru mat
Šašo ty šašo
Neboj sa ukazat
Šašo ty šašo
Stači sa pozierat
Šašo ty šašo
prestan sa schovavat!

Ver mi

Ver mi

Hej??
Autor Thesssinka, 19.12.2008
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: Sarishka, Cassandra, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip za obsah...

20.12.2008 20:53:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí