Touha ach ouha

Touha ach ouha

Anotace: :)

Život to je touha
co mě v dlaních žmoulá
proto rovnám okraje
abych mohl do ráje.

Chtěl bych znát to tajemství
zda je boží království
jestli, když se pomodlím
budu přijat jako syn.

Nechci věřit ve Všehomíra
nechci na kříž tupě zírat
chci jen důkaz to je vše
zdá se vám to náročné?

Všechno je to banalita
sen je možná realita
realita zase snem
den je noc a noc zas dnem.
Autor Ďábel sám, 19.12.2008
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: isisleo, Jajas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí