Přítel či nepřítel čas

Přítel či nepřítel čas

Anotace: :)

Staletí se protlouká
nestárne a nemládne
život náš dál otlouká
známé mění v neznámé.
Nešedne a nevrásčí se
jenom tiše proplouvá
pije hlty z lidské číše
o svobodě promlouvá.
Rozdává a bere zpátky
dává slávu zániku
nevznik z otce ani z matky
je podoben zlozvyku.
Nemění se, stále žije
měří nás a neklame
v prostoru se nemaskuje
světlo nikdy neláme.
Všichni ho známe
chceme ho zastavit
tiše s ním stárnem
nelze ho ošálit.
Autor Ďábel sám, 19.12.2008
Přečteno 306x
Tipy 8
Poslední tipující: lovelienka, Tacca, isisleo, Jajas
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké...škoda jen,že se nedá někdy ošálit..

05.01.2009 21:54:00 | lovelienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí