Deštivý večer

Deštivý večer

Anotace: .

za oknem prší,
a slzy kanou na polštář,
zmizely hvězdy,
vše pohltil temný plášť.
Měsíc se ztrácí,
snad bledý přísvit
nekonečnými mračny prosvítá.
Déšť udusil lampy v ulicích,
jen matně blikají mezi kapkami.
Zůstala beznaděj, světtlo ztratilo svou zář.
Sny jsou pryč, prázdnota vše obstírá,
v nočním tichu za oknem
kdy voda řine se z oblaků.
Nevěřím...
v nic?
Autor Johny Styx, 19.12.2008
Přečteno 222x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, páááááááá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..realita?

19.12.2008 22:29:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí