Přes dveře

Přes dveře

Anotace: ..když to prostě nelze

lomcuji s dveřmi
jsi sama v místnosti
šeptám Ti "Věř mi"
prohlídka
ztrátou cudnosti
krása plytká
přežívá ze zlosti

Naše prázdné známosti
přes futro dveří
z volné povinnosti
při nekonečné lehkosti
sympatie víří

Přitisknuti k překážce
vztahu, jež nevznikl již
podobá se plaché vážce
která nepřiletí blíž

V přetěžkém stavu to dlíš
můj drahý na druhé straně
nikdy nedotknou se naše dlaně..
Autor slečna Nefertiti, 19.12.2008
Přečteno 273x
Tipy 15
Poslední tipující: 6thSun, Psavec, Isobel, Jajas, Beny Magnum44, Holis, Mbonita, Aka Kiss, labuť, Paulín, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost dobré...

20.12.2008 13:00:00 | Isobel

Přes dveře je těžké milovat
možná by stačilo jen dírku udělat
ale lepší je někoho povolat
třeba zámečníka zavolat
pak by jsi mohla doteky dlaní zkusit
a tak pravou lásku okusit.

19.12.2008 21:38:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí