zdálo se mi..

zdálo se mi..

Zdálo se mi o tvých očích,
o slzách, kterými vlasy mi smočíš,

když mlčíš,
a nevinně se tváříš,

nikdy jsi neřekl co tě trápí,
nemusíš mluvit, slova jsou zbytečná,

vidím tě srdcem,
ta touha nadbytečná,

ty jsi jak přízrak,
přenádherný,

jsi můj přítel věrný,
při tmavých smutných nocích,

kdy slzami povídáme si spolu,
úsměvem zdravíme se, smutkem loučíme se

dnem co dnem,
byl jsi a budeš,

můj nejdražší sen!

-/Dobré ráno plyšový medvídku.../
Autor padající do neznáma, 19.12.2008
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, NikitaNikaT., Bíša, Lenullinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm... očekávaný závěr, tak trochu jsem jej tipovala. :o)

02.01.2009 22:05:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí