FOREVER

FOREVER

Anotace: Já to napůl báseň, napůl ujištění, nevím, kam to zařadit... poznáte, až si to přečtete :3

Když tvé srdce slzy roní, tak jsem tu já,
když tvá duše smutkem zbrojí, obejmu tě já,
když tvůj cit se náhle ztratí, najdu ti ho já,
když se tvů sen jak strom zklátí, obnovím ho já,
když tvé oko ztratí jiskru, rozžehnu ji já,
když v sobě budeš dusit vinu, vyslechnu tě já,
když se budeš cítit osaměle, vždy tu budu já,
když se budeš cítit posmutněle, úsměv navrátím ti já

P.S.- ať se stane cokoli, jsem tu vždy s tebou a pro tebe, forever ...
Autor kokkki, 19.12.2008
Přečteno 595x
Tipy 2
Poslední tipující: Iwushak..., Sana.sorrow
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ten typ nemáš za tvar básničky...ale za její význam...=)

30.12.2008 00:37:00 | Sana.sorrow

mooc kráásnýýýý !!

24.12.2008 15:54:00 | Aliska-Natálka

hezkéé;)

20.12.2008 19:06:00 | Vanesska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí