Ztrácím

Ztrácím

Anotace: Jednou přijde chvíle, kdy máte pocit, že jste všechno ztratili...ale třeba tomu tak není... jen se umět dívat a neztrácet to poslední zrnko...(napsána 19.12.2008)

Ztrácím inspiraci
pro svoji hudbu
pro něžné tóny
skryté v aspiraci.

Ztrácím sílu
pro další denní boje
pro malé úsměvy
ulité z jílu.

Ztrácím víc
než mohlo by se zdát
když žiji ve svých snech
pobledlých svic
a padlých létavic.

Ztrácím důvěru
ve skryté maličkosti
a v pavučiny tónů
utkaných na klavíru.

Však možná neztrácím
to poslední zrnko
písku, co nestihlo utéct
ze skříňky Pandory
když životem se potácím.

Věřím, že něžné tóny
jednou vám zahraji
jedno totiž neztatím nikdy
- a to naději.
Autor mauvais-ange, 19.12.2008
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: Zweiblumen, Petbab, Simísek, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední sloka je nádherná... Kéž Ti to vydrží!

20.12.2008 00:50:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí