na křídlech vážky

na křídlech vážky

na křídlech vážky - bez urážky -
nemůžeš žít - vím, že máš cit -
křídla bys mi zlomil - to bys nedovolil -
radši budeš bdít - o mně tiše snít -

na křídlech vážky,
myšlenkou plout - jedině lehkou -
propletenou jemným sítem pavučin
z nebe slz

- beze mně jsi pichlatý prázdný trn, já mrtvá vážka -

- bez urážky -
v opojení,
trn a vážka ve spojení
při svitu nočních hvězd
chladu měsíce
rostou ti křídla - vážkovité -
jsme směs-sice

s pýchou nosit křídla jsi začal
když ve mně jsi započal...

........

bééé
Autor padající do neznáma, 20.12.2008
Přečteno 322x
Tipy 12
Poslední tipující: Vlk v rouše, NikitaNikaT., Mademoiselle Drea, fab four, Bíša, Lenullinka, Květka Š., enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec je nečekaný, ale báseň myšlenková a celkem aj pocitová.

02.01.2009 22:04:00 | NikitaNikaT.

Zajímavě krásné.

02.01.2009 21:48:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí