Viktor Čistič

Viktor Čistič

Anotace: ....

Roztekla se Tečrová
zavolejte havrany
kyselinu sírovou
nalili jí do vany

Tony Blair šláp do hovna
na funuse Diany
na žal se prej pije do dna
černym pepřem na rány

Černý sukno nad ostrovy
vysí díky Viktorovi
spousta květů zdobí rovy
obsahujou těžký kovy

Každej správnej Brit
brečí říká šit
Temži překryl tmavej mrak
tenhle tejden byl fakt ,,Fak''
Autor zenge, 20.12.2008
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Geniálně syrovej kousek.

25.12.2008 14:00:00 | Saly89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí