Vánoční (aneb Kancionál bláznů)

Vánoční (aneb Kancionál bláznů)

Anotace: ...

Zpívala matka,
zpívala tiše
tichá slova,
smrtelné verše.

Zpívalo nebe,
zpívalo mlčky
cos o obrazech
za sevřenými víčky.

Nikde fanfáry.
Nikde minesengři.
Poslouchej komáry,
ti jediní ti věří.

Že musíš zemřít.
Ty, ty i Ty.
Autor voedor, 20.12.2008
Přečteno 437x
Tipy 1
Poslední tipující: kouzelníček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí