Vánoční .....

Vánoční .....

Anotace: .......pro všechny, co mám ráda

Sbírka: Život

Jenom pár dnů ještě zbývá
než zazáří v pokojích stromečky ...
Ačkoliv sníh všechno nepokrývá
my rozbalíme zase dárečky ...

Bytem hned od rána zavoní
purpura spolu s kominíčkem
v duších zvonky tiše zazvoní
notují si tam se štěstíčkem ..

Každý rok se v srdcích zrodí
tenhle krásný něžný cit
láska, něha - ty se hodí
ať je vždy, když budem chtít ....

Každý den lásku rozdávejte
jako by byl právě Štědrý den ...
na paměti všichni mějte ...
SÁM
není nikdo spokojen ...
Autor pavlis, 20.12.2008
Přečteno 310x
Tipy 15
Poslední tipující: Pavelpaja, Jiparo, labuť, Holis, danav, Belmon, jedam, Psavec, fab four, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké přání:))

21.12.2008 13:45:00 | Holis

Opětuji krásné přáni i Tobě.

20.12.2008 22:45:00 | Psavec

Díky za vše, taky tě mám ráda a přeji krásné vánoce v kruhu dobrých lidiček

20.12.2008 20:58:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí