Den o ničem

Den o ničem

Anotace: takovej jeden den, no...

Den o ničem

O čem byl tento den?
Víte to snad někdo?
Proč jsem vůbec nešel ven?
Tam kam chodí kdekdo.

O půl dvanácté ráno budík mi zazvonil
Chtělo se mi spát
Ale nechtělo se mi prát
Se s haldou vypraných ponožek, kterou otec připravil
Každá sudá ponožka byla lichá
A v mysli se mi rodila myšlenka tichá
Bude to den o ničem.

Po obědě přišel chlápek
Zapojit internet
Udělal mi radost tenhle chlápek
Mou mysl notně pozved´

Je večer, sále brouzdám mezi jedničkami a nulami
Nic jiného nedělám
Ztrácím čas, nezdá se Vám?
Před půlnocí se ve mně něco velkého ulomí
Dnes jsem neviděl ani jednoho anděla, lidi
Posuďte sami, jestli se Vám to hodí
Nebyl to den o ničem?
Autor asi omyl, 21.12.2008
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí