Pád

Pád

Anotace: taková zvláštní,...

Já padám
já hádám
z tvých očí
mrkajících
já padám
do propasti
nekonečné
jen Ty
mě můžeš
zachytit
do svých dlaní
letím kolem
já hádám
zachytíš?
nezachytíš?
kolem Tebe
padám
do propasti
hluboké
tůně
tvých očí
míhají se
přede mnou
šedá mlha
se převaluje
pomalu
ke mě
zvedáš
své oči
se mnou se točí
celý svět
je propast
krásných ideálů
o životě
snící
lidé
létají
kolem sebe
mohou se
zachytit
navzájem
se strkáme
stále níž
ruce
natahuju
já padám
kolem Tebe
mé sny
můžeš zachytit
do svých dlaní
já zachytím
tvé sny
jsou skryté
za z obav
zdí
oddělujeme
se od sebe
všichni máme
své zdi
předsudků
o druhých
jsme plni
táhne nás to
do propasti
padáme
kolem sebe
míháme se
nadsvětelnou
rychlostí
která bolí
naše duše
pláčí
slzy
ztěžklé
krví
jsou
potřísněna
naše křídla
se odlamují
po částech
do propasti
letíc
chytíme se
navzájem
můžeme si
udělat
křídla
jedna
společná
dokud nám
na ně zbývá
dost snů.
Autor Melfëa, 22.09.2005
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, ale neoslovila...

22.09.2005 19:36:00 | Manik

Promin,ale me se tentokrat nelibi...

22.09.2005 19:24:00 | Natalie Kolářová

Uděláme křídla společná...Ju, ta má ale spád a pád!

22.09.2005 19:17:00 | Krtica

Opravdu zajímavá

22.09.2005 18:04:00 | Andrejk@

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí