Lovec

Lovec

Anotace: Lovec

Z křoví vyčnívá kopí,
leskne se jeho hrotec,
drží ho v ruce lovec
a čeká na kořist,
možná ji uloví,
možná že také ne,
kdo ví?

Ten lovec to jsem já,
čekám tu na štěstí,
doufám,
že si cestu proklestí
ke mě, jako k jiným,
kterým závidím.

Jestli - že nepřijde,
půjdu si pro něj sám,
když mi to vyjde
a já ho doženu,
možná že zapomenu
na hříchy z minulosti,
co byly jenom k zlosti.
Autor petříček, 21.12.2008
Přečteno 255x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Psavec, Bíša, Jajas, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když budeš stát, nečinně... štěstí nepřinde... musíš mu určitě vyjít vstříc, dát o sobě vědět, být viděn :o)

23.01.2009 20:15:00 | NikitaNikaT.

zní to odhodlaně
štěstí může mít
tvář laně...
ano pro ni jít
ale pozor ..
nezranit
ji či sebe
povede-li se
čeká tě i jí
nebe

21.12.2008 16:35:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí