Tak všichni společně....

Tak všichni společně....

Anotace: .

O kolik jsme jiní,
jak moc se lišíme?
Proč v davu lidí
se tak snadno ztratíme?

Ostrohled společnosti ohlodávajíc nám kosti
plive na nás jed.
My pijem jej ochotně a dosytosti,
protože nezabíjí hned.

Tajně svírá naše hrdla a místy
drtí těla neviditelnými písty
poháněnými motorem průměrnosti,
zažehlým závistí, vztekem a tichou zlostí.
Autor Jajas, 21.12.2008
Přečteno 294x
Tipy 11
Poslední tipující: el viento, Holis, Psavec, Mbonita, Bíša, v.hercik, Flamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí