Třeba je potkáte

Třeba je potkáte

Anotace: Starosti a výčitky

Kračeli ztemnělými ulicemi
města s rozepnutými kabáty,
zatíženy starostmi a výčitkami
prohlíželi si zažloutlé plakáty.

Kráčeli městem ruku v ruce
a slzy hořkosti po tvářích jim tekly,
každý je svého štěstí strůjcem
a oni snad tisíc mil šli a plakali.

Plakali ve dne,i v noci plakali,
plakali,i když jim došly slzy,
a pomoc se nikomu nežádali.
Třeba je potkáte,možná brzy.
Autor Zlaatuskaa, 21.12.2008
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: danaska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí