a takhle jsem vyrůstal

a takhle jsem vyrůstal

Anotace: moc nic..ale i tak to někdy je..

A to bylo ještě za věku nerozumu
stěží jsem chodil
a stěží chápal..

máma byla děsná krasavice
a zbožňovala jitrocelovej sirup

a já ho taky miloval..

víte,vona po něm byla děsně veselá
prostě taková prímová máma..

ale nejvíc mě fascinoval vždycky táta..
ten jeho bílej kouř co mu šel vod pusy

tomu já se vždycky smál..

mámo,táto
tomu já se vždycky smál..

i ta jejich hra byla príma..

táta pořád něco pokřikoval
a mámu jsem pak dlouho neviděl..

táta byl prostě frajer
tak jsem po něm vopakoval..

vlastně to bylo tenkrát moje první slovo

řekl jsem:vypadni

a děsně jsem se smál

mámo,táto,
já se tomu smál..

v deseti to bylo vlastně stejný
jen mě do tej hry zapojili taky..

*táto
a já chtěl bejt po tobě..
Autor Woski, 21.12.2008
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: Myrja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to zajímavě položeno, založeno. Zvláště ten dětský pohled dělá divy, protože je světa neznalý a naivní.
A takoví jsme byli, jsme a budem.

22.12.2008 14:49:00 | kikis

smutný

21.12.2008 21:51:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí