Sebevražda

Sebevražda

Anotace: Moje prvotino z roku 2002. Jde vlastně o sociální baladu na téma lidské hlouposti

S kámošem u plotu
myslíme na notu,
již vydáváme z úst.
Na úkor dietě,
což máme na světě
držíme půst.

Opřem se u plotu
v poledne v sobotu
po první cigaretě.
Jdem domů, klopýtnem,
žaludek naskytnem,
blijeme po pietě.

Stojíme u plotu
cítíce samotu
s oharkem rozpáleným.
V zem klesnem pohledem,
více již nesvedem
se zdravím podlomeným.

Pícháme do krve
příště né poprvé prve
ty svinstva z Bogoty.
Úspěch se dodere,
hlavu nám sebere,
kreslíme si na ploty.

Ležíme u plotu
bez známek životu,
celý svět se nám hnusí.
byť už náš konec je tu
přec jen tu cigaretu
chceme dát do své pusy

Nejde to !
Co se děje ?
Ha !,konečná.
Smrt se směje.
Autor Mr.George, 22.09.2005
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jsem ráda,že nepřišla,každý rok je dobrý

22.09.2005 19:48:00 | takova

dobrá,moc zajímavá, doufám, že není až tak ze života, že ses moc nerozpíchal

22.09.2005 18:34:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí