Poznam Ta

Poznam Ta

Anotace: ..o tebe..pre teba..

Poznám Ta,
No aj tak sa pýtam kto si,
Volám Ta
Si prvá kvapka rannej rosy,
Si farba duhy nad ubočím.
Poznám Ta
No aj tak sa pýtam kto si,
Si biely oblak co so mnou pláva
a ja ta prosím..

Bud moje slnko
Bud moj usmev
Čo hladí na mna s tvojích očí
Čo každé ráno so mnou vstáva

Poznám Ta-Poznám Ta
Si vietor všetkých južných morí
Nájdem ta i po tme v noci
Si moje všetko-si moj život
Čo v mojom srdci stále horí,
A predsa sa pýtam kto si..
Tak prečo len vtedy,
Ked sa ti chce,
Ked sa nik nedíva,len v tedy som tvoja láska-jediná?
Autor bejbyyyy, 21.12.2008
Přečteno 364x
Tipy 6
Poslední tipující: strawbery, fab four, Agniezka, Lissa, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí