Kouzelný proutek

Kouzelný proutek

Anotace: Škoda, že to nemůžu zkusit...

Mít tak kouzelný proutek...

Udělala bych se neviditelnou a...

Byla bych zvědavá...

jestli mne budeš cítit,
když vedle Tebe budu stát.
Jestli Tvoje srdce
přejde z kroku na cval.
Jestli Tvůjn nos řekne si -
- tuhle vůni znám.

Jestli když se Tě dotknu
a políbím Tě,
jestli si toho vůbec všimneš.

Jestli i neviditelná v Tobě probudím
někde hluboko touhu.
Autor Kiri Kiri Kiri, 21.12.2008
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Lilly Lightová, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST ... už jen proto, že já vše kouzelná zbožňuji ;)

29.01.2009 11:12:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí