Za plotem

Za plotem

Anotace: se mají snad líp? Lidi neblázněte, všude je krásně tak raději skládejte básně... ale nezáviďte :o)

ZÁ vist
ZA plotem mají trávu zelenější
ZA plotem mají peněz více
ZA plotem je láska vášnivější
ZA plotem hoří víc i svíce

zá VI st
VÍce štěstí vedle vlastní
VÍce přebývá tam radost
VÍce jídla které nesní
VÍce více prostě dost

záviST
STrašně nefér život zařídili
STrašně špatně se před plotem žije
STrašně velké rozdíly
STrašně strašné... hrozné to je...

není Vám to blbé?
co z nás lidí se klube?
závist, závist, - závist
je snad na světě jen málo krásných míst?
Autor Kwítko, 22.12.2008
Přečteno 382x
Tipy 10
Poslední tipující: Haminka, excited, Rolnička, Zpátky, Zweiblumen, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bohužel... a jen tak se to nezmění..

23.04.2009 14:55:00 | excited

pecka ... ST

22.12.2008 13:06:00 | Zweiblumen

...závidím :-)

22.12.2008 11:36:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí